Αλμπάνης: "Μπορούσαμε και άλλα γκολ"

Αλμπάνης: "Μπορούσαμε και άλλα γκολ"ntzouaniΔευ, 03/08/2021 - 21:41

 

Ο εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη νίκη επί του Απόλλωνα, Χρήστος Αλμπάνης, μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για το άνετο "τρίποντο" που κατέκτησαν οι "κιτρινόμαυροι". 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Αλμπάνη στα κανάλια Novasports

Για τη νίκη επί του

Απόλλωνα: 

"Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και περισσότερα γκολ, στο δεύτερο μέρος λιγάκι χαλαρώσαμε και δεν είχαμε την αναμενόμενη διαχείριση του παιχνιδιού, αλλά όλα καλά". 

Για τη χαμένη του ευκαιρία: 

"Δεν παίζω μόνος μου, είναι και ο τερματοφύλακας ο οποίος έκανε καλή απόκρουση. Ευτυχώς μπήκε το γκολ και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε". 

Για το γεγονός ότι λειτούργησε το παιχνίδι από τα άκρα: 

"Είμαστε μια ομάδα που θέλει να επιτίθεται από τα άκρα, έχουμε αρκετή δυναμική στα "φτερά", το πετύχαμε σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλες φορές". 

Για την σταθερή του απόδοση: 

"Στο ποδόσφαιρο το πιο δύσκολο είναι η διάρκεια. Αυτό θέλω και να βοηθώ την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται". 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη νίκη επί του Απόλλωνα, Χρήστος Αλμπάνης, μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για το άνετο "τρίποντο" που κατέκτησαν οι "κιτρινόμαυροι".  Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 21:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα