Άλμπα - Ζάλγκιρις 71-74: Ο Χέιζ την πήρε από το χέρι

Άλμπα - Ζάλγκιρις 71-74: Ο Χέιζ την πήρε από το χέρι navgouliΤρί, 12/29/2020 - 23:21

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι άμυνες, η Ζάλγκιρις βρήκε ηγέτη τον Χέιζ στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε στο Βερολίνο της Άλμπα με 74-71.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο (37-31) τα καλάθια έμπαιναν με το σταγονόμετρο. Ο Γκονζάλεζ που αντικατέστησε τον θετικό με κορωνοϊό Αϊτο Γκαρσία Ρενέσες, είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του στο μισό γήπεδο κι η καλή άμυνα της Άλμπα της έδωσε στο πρώτο μέρος την δυνατότητα να προηγηθεί δύο φορές με διαφορά

δέκα πόντων. Ο Φοντέκιο ήταν όμως, ο μόνος που είχε καλές στιγμές στην επίθεση κι αυτό ήταν κάτι που οι Γερμανοί το πλήρωσαν στην επανάληψη.

Η Ζάλγκιρις που δεν κατάφερε αυτή την φορά να καθοδηγηθεί επιθετικά από τον Γκριγκόνις, είχε τον Νάιτζελ Χέιζ σε καλό βράδυ. Ο Αμερικάνος πέτυχε κρίσιμους πόντους, ο Γκριγκόνις ότι έπρεπε να κάνει στο τελευταίο πεντάλεπτο το έκανε κι έτσι οι Λιθουανοί έφτασαν τις πέντε συνεχόμενες νίκες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Alba Berlin - Μπάσκετ Zalgiris Kaunas - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Alba Berlin ΔΙΕΘΝΕΙΣ Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι άμυνες, η Ζάλγκιρις βρήκε ηγέτη τον Χέιζ στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε στο Βερολίνο της Άλμπα με 74-71.

Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 23:21 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα