Αλαβές – Λεβάντε 2-1: Τρεις βαθμοί από χρυσάφι

Πολύ κακό το πρώτο ημίωρο του αγώνα και ευτυχώς στο 30ο λεπτό ήρθε το cooling break. Οι παίκτες της Αλαβές άκουσαν όσα τους είπε ο κόουτς Κοουδέτ και επέστρεψαν καλύτεροι στο γήπεδο.

Ακολούθησε το γκολ του Τόνι Μαρτίνεθ (36′) για το 1-0 και μια-δυο ακόμη μίκροευκαιρίες. Ακίνδυνη η Λεβάντε που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το τραγικό 65% στις ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις.

Από το πουθενά η Λεβάντε ισοφάρισε στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου με σκόρερ τον Τόλιαν (68′) που βρήκε δίχτυα μετά από έξι χρόνια.

Η

Αλαβές έκανε αλλαγές, πίεσε και στις καθυστερήσεις του αγώνα βρήκε και αυτή γκολ με μια στημένη μπάλα και σκόρερ τον Τενάλια (90+2) για να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς σε ένα ματς που δεν είχε καλή εικονα αλλά η Λεβάντε ήταν ακόμη χειρότερη.

Αλαβές: Σιβέρα – Ότο, Γκαρσές, Τενάλια, Παράδα (90′ Γιουσέφ) – Μπλάνκο, Ιμπάνιεθ (77′ Άμπντε)- Βιθέντε (86′ Καλέμπε), Γκουρίδι (77′ Μαριάνο), Αλενιά (90′ Γκεβάρα) – Μαρτίνεθ

Λεβάντε: Κάμπος – Τόλιαν, Ντέλα, Ελγκεθάμπαλ, Καμπέγιο, Σάντσεθ (81′ Παμπίν) – Ρέι, Πάμπλο (86′ Μορένο) – Γκαρθία (51′ Μοράλες), Μπρουγκέ (86′ Άλβαρεθ), Ρομέρο (81′ Λοθάνο)

Keywords
Τυχαία Θέματα