Άλαρνταϊς : “Δύσκολη η ζωή στην Πρέμιερ Λιγκ”

Τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος η διοίκηση της Λιντς Γιουνάιτεντ έριξε την τελευταία ζαριά για την παραμονή στην κατηγορία δίνοντας τον έλεγχο της ομάδας στον έμπειρο μάνατζερ Σαμ Άλαρνταϊς. Τρεις ήττες και μια ισοπαλία μετά η Λιντς είναι στην Championship.

“Το μεγαλύτερο θέμα είναι πάντα το πόσο καλοί είναι οι παίκτες που έχεις. Οι παίκτες αυτοί δούλεψαν σκληρά όσο είμαι εγώ εδώ και δεν μπορώ να πω ότι δεν έκαναν σπουδαία προσπάθεια.

Αλλά σαν ομάδα δεν ήταν αρκετά καλοί και για αυτό βρέθηκαν στην τελευταία τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είχα την ελπίδα ότι μπορώ να πάρω κάτι παραπάνω από αυτούς αλλά δεν τα κατάφερα και ευθύνομαι εγώ. Αλλά είναι δύσκολη η ζωή στην Πρέμιερ Λιγκ και όταν η ψυχολογία είναι κακή μετά από άσχημα αποτελέσματα είναι δύσκολο να το γυρίσεις και φυσικά, δεν τα καταφέραμε” δήλωσε ο Big Σαμ.

Μετά τον υποβιβασμό αποχώρησε ήδη από την ομάδα ο Αμερικανός μέσος ΜακΚένι που επιστρέφει στην Γιουβέντους στην οποία ανήκει ενώ ο Αμερικανός επιθετικός μέσος Άαρονσον έχει ρήτρα αποχώρησης σε περίπτωση υποβιβασμού και σύντομα θα ενεργοποιηθεί από κάποιον σύλλογο καθώς υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα