Αλ. Όκολιτς: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέρω ότι είναι on fire»

«Γεια σου φίλε, τι κάνεις;». Λες και μιλούσαμε σε συμπατριώτη μας νιώσαμε όταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής εντοπίσαμε στην μακρινή Κίνα τον νέο μπλοκέρ του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Όκολιτς.

Αναμένοντας με την Εθνική ομάδα της χώρας του την πτήση από την Κίνα για το Παρίσι και έχοντας δύο …χαρές στις βαλίτσες του ο νέος κεντρικός του «δικεφάλου» είχε λίγα αλλά σημαντικά να μας πει. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι διπλά χαρούμενος. Επιστρέφω σπίτι με την πρόκριση στην τελική φάση και όταν προσγειωθούμε
στο Βελιγράδι θα στείλω υπογεγραμμένο το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ. Νιώθω εξαιρετικά…» μας είπε στο ξεκίνημα της κουβέντας μας ο Όκολιτς που έχει συλλέξει πληροφορίες για την νέα του ομάδα.

«Ξέρω σχεδόν τα πάντα. Ρωτήστε με και θα σας απαντήσω. Για το Παλατάκι, για τους οπαδούς της ομάδας, για τον Μίταρ (σ.σ. Τζούριτς), για τα πάντα. Ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη, να παίξω μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό. Να είστε σίγουροι ότι όσο πιο δυνατά φωνάζουν οι οπαδοί μας τόσο πιο δυνατά θα κτυπάω εγώ…». Ο Όκολιτς τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει σειρά τηλεφωνικών επαφών. Πρώτα από όλα θα πάρει τον Τζούριτς. «Αύριο κιόλας που γυρίζω στο Βελιγράδι θα το κάνω. Θα κάνουμε τρομερά πράγματα μαζί στον ΠΑΟΚ.

Όλα έγιναν γρήγορα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είδα τα video από την εξέδρα και είδα ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι on fire. Το ίδιο θέλω να είναι και η ομάδα. Είμαι μαχητής και τα δίνω όλα στην ομάδα» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο νέος παίκτης του «δικεφάλου». Ο Όκολιτς είχε συμβόλαιο με την Γερμανική Μπερλίν για έναν ακόμη χρόνο αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποσπάσει το ΟΚ του και να το σπάσει.
Keywords
Τυχαία Θέματα