Άκπομ: “Κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ!”

Περί πιθανής επιστροφής του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ κάνει λόγο αγγλικό ΜΜΕ σε σημερινό (23/8) δημοσίευμά του. Στην ιστοσελίδα hartlepoolmail.co.uk γίνεται αναφορά στο ενδεχόμενο αποχώρησης του 25χρονου Άγγλου επιθετικού από τη Μίντλεσμπρο και επανένταξής του στον “Δικέφαλο”.

“Ο Άκπομ είναι κοντά στην επανένωσή του με τον πρώην συλλόγό του”, είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ. Το οποίο συνεχίζει: “Η απογοητευτική περίοδος του

Chuba Akpom στο The Riverside μοιάζει να τελειώνει, καθώς πρόκειται να αποχωρήσει με μια συμφωνία για δανεισμό για μια σεζόν. Η συμφωνία θα επιτρέψει στον Akpom να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της περιόδου, με οψιόν μεταγραφής.

Ο 25χρονος Akpom μεταγράφηκε στην “Μπόρο” από τον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές σε 40 παιχνίδια υπό τον Νιλ Γουόρνοκ. Είναι πιθανό ότι η αποχώρηση του Akpom θα γίνει μόνο όταν η Middlesbrough πάρει έναν αντικαταστάτη”.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ αναζητεί παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θεώρησε ότι είναι καλό να αποκτηθεί ο Άκπομ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και γνωρίζονται πολύ καλά οι δυο τους, οπότε είναι πιθανό να προχωρήσει ο δανεισμός του Άγγλου επιθετικού και μάλιστα πολύ σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα