Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανανέωσε με Τοπμέλερ

Ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2028, λίγες μόλις ημέρες πριν από τη μεγάλη «μάχη» για το Champions League απέναντι στη Φράιμπουργκ.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της φετινής σεζόν, η Άιντραχτ ανακοίνωσε την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή, του οποίου το αρχικό συμβόλαιο

έληγε το 2026.

Το Σάββατο η Άιντραχτ αντιμετωπίζει την τέταρτη στη βαθμολογία Φράιμπουργκ, με φόντο την πρόκριση στο Champions League. Ένα ισόπαλο αποτέλεσμα είναι αρκετό για την Άιντραχτ, ενώ ενδεχόμενη ήττα μπορεί να τη ρίξει από την τρίτη στην πέμπτη θέση, στερώντας της την είσοδο στα «αστέρια» και στέλνοντάς την ξανά στο Europa League.

Ο αθλητικός διευθυντής, Μάρκους Κρέσε, σχολίασε για την ανανέωση του συμβολαίου:


«Η ομάδα έχει σημειώσει ξεκάθαρη πρόοδο σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, καθώς και στον τομέα της τακτικής, σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Η βελτίωση είναι αισθητή τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έχει η εξαιρετική δουλειά του Ντίνο Τόπμελερ και του προπονητικού του τιμ».

Την περασμένη χρονιά, στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής της Άιντραχτ, ο Τόπμελερ οδήγησε την ομάδα στην 6η θέση της Bundesliga. Φέτος, η ομάδα παραμένει σταθερά στις πρώτες τέσσερις θέσεις επί μήνες, διεκδικώντας μέχρι τέλους το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα