Άιντραχτ Φρ. – Στουτγκάρδη 1-1: Αχ αυτά τα δοκάρια

Το πρώτο ημίχρονο στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ πέρασε ήρεμα με την Άιντραχτ να έχει την κατοχή μπάλας αλλά την Στουτγκάρδη τις δύο καλύτερες στιγμές με τον Τραπ να σταματάει τις προσπάθειες των Μαρμούς (17′) και Μάσιμο (34′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στουτγκάρδη συνέχισε να προσέχει την άμυνά της αλλά οι γηπεδούχοι αυτή την φορά βρήκαν ευκαιρίες.

Ο Λάμερς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μούλερ στο 61ο λεπτό και από το κόρνερ ο Χίντερεγκερ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι.

Ο Κόστιτς μετά τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με την μη μετακίνησή του στην Λάτσιο και το μήνυμα

που έστειλε μέσω social media προς όλους, ήρθε από τον πάγκο για να δώσει το προβάδισμα στους αετούς με ωραίο διαγώνιο σουτ (79′).

Ιδανικές οι συνθήκες για την πρώτη νίκη με την Στουτγκάρδη να μένει με δέκα παίκτες στο 82ο λεπτό λόγω αποβολής του Αντόν όμως, η Άιντραχτ γύρισε στην άμυνα και το πλήρωσε.

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Σουηβών ο Μαρμούς, και με την βοήθεια της τύχης, πέρασε και τον Τραπ για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η ατυχία στην τελευταία φάση του αγώνα δεν επέτρεψε στους παίκτες του Όλιβερ Γκλάσνερ να πανηγυρίσουν. Ο Μπορέ έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του τερματοφύλακα Μούλερ και με τα φάλτσα που πήρε σταμάτησε δίπλα στην τελική γραμμή για να μπλοκάρει ο Μούλερ και να κρατήσει το 1-1.

Πρώτη ισοπαλία για την Στουτγκάρδη στο πρωτάθλημα μετά από 14 αγώνες, μετά τις 6 Μαρτίου όταν είχε μείνει και πάλι στο 1-1 με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη.

Άιντραχτ Φρ. (4/2/3/1) : Τραπ – Ντουρμ (80′ Ντα Κόστα), Εντικά, Χίντερεγκερ, Λεντς – Σο, Χρούστιτς (59′ Γιάκιτς) – Χάουγκε (81′ Πασιένσια), Κάμαντα, Λίντστρεμ (59′) – Λάμερς (70′ Μπορέ)

Στουτγκάρδη (3/4/3) : Μούλερ – Μαυροπάνος, Αντόν, Κεμπφ (80′ Αλ Γκαντιουί) – Μάσιμο (62′ Μπεγιάζ), Κάρατζορ, Έντο, Σόσα (70′ Ίτο) – Κλέμεντ (70′ Μανγκάλα), Κλίμοβιτς (62′ Κουλιμπαλί), Μαρμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα