Αίγυπτος: Ο Ουάρντα έχει ψυχολογικά

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Φάρο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παράλληλα, άφησε αιχμές προς όλους όσους του ασκούν κριτική.

Ο Οάρντα τόνισε αρχικά: «Όταν υπέγραψα στη Ράζα Καζαμπλάνκα κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού. Τερμάτισα το συμβόλαιο και επέστρεψα στην Αίγυπτο. Οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν. Ο κόσμος έλεγε πως πήγα στο Ιράν και την Κύπρο, αλλά αυτό δε συνέβη και δε μου αρέσουν

αυτά που γράφονται. Δεν αξίζω αυτή τη συμπεριφορά. Χρειάζομαι υποστήριξη, όλοι κάνουν λάθη».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Δεν έχει τερματιστεί το συμβόλαιο μου με τη Φάρκο. Γιατί λέτε αυτά τα πράγματα; Θέλετε να μην ξαναπαίξω ποδόσφαιρο; Εάν θέλετε να αποσυρθώ να το κάνω. Λαμβάνω ψυχολογική υποστήριξη από τη μέρα που πήγα στα Ράζα. Οι άνθρωποι στη Φάρκο μου συμπαραστέκονται σε αυτή την κρίση που περνάω. Εάν δε θέλετε να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, τότε δε θα επιστρέψω. Εάν δε θέλετε να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, τότε θα το κάνω φεύγοντας από την Αίγυπτο. Υποφέρω ψυχολογικά και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι της Φάρκο. Ονειρεύομαι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα