Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β΄ 2-1: Νίκη με ανατροπή και βήμα παραμονής!

Το Αιγάλεω, πήρε σπουδαία νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, απέναντι στον Παναθηναϊκό Β΄, ανατρέποντας το εις βάρος του αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Προηγήθηκε με Φουρτάδο ο Παναθηναϊκός

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, όταν ο Φουρτάδο, με σουτ λίγο πριν το τέλος του πρώτου

ημιχρόνου, έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ!

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος νίκησε τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω, Κατσιμήτρο για να κάνει το 0-1, στο καλύτερο δυνατό σημείο για την ομάδα του Αντωνίου!

SUPER LEAGUE 2 / ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)Ψυχωμένο το Αιγάλεω στο δεύτερο ημίχρονο

Η ομάδα του Χαραλαμπίδη, έκανε καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάστηκε αρκετά ψυχωμένη και κυνήγησε αρχικά την ισοφάριση.

Στο 52ο λεπτό, ο Βάρκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, νίκησε τον Μαργκόνο για να κάνει το 1-1 και με αυτό το γκολ, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων, ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή που έψαχνε!

Στο 61 το Αιγάλεω έχασε πέναλτι, όταν ο Βάρκας το εκτέλεσε και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Μαργκόνο και έτσι οι γηπεδούχοι, απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Την λύση, έδωσε ο Μίσκου στο 87ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 2-1, σφραγίζοντας την ανατροπή για το Αιγάλεω.

Οι γηπεδούχοι, με αυτή την κατάκτηση των τριών βαθμών, έφτασαν τους 20 βαθμούς και την έβδομη θέση. Ο Παναθηναϊκός β΄ βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κατσιμήτρος, Βάρκας, Παυλάκης (46′ Ζιούλης), Καρρίκι, Μπλάκσον, Γαρουφαλιάς (46′ Ικεότσα), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (81′ Μίσκου), Ραμίρεζ (30′ Μπαστακός), Νταβιώτης, Σταμένκοβιτς (68′ Ζαρόκωστας).

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Μαργκόνο, Φικάι, Αθανασακόπουλος (76′ Μαντσίνι), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (63′ Κυριόπουλος), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς, Μπιλάλ (76′ Νταμπίζας).

Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής)

Keywords
Τυχαία Θέματα