Αγραβάνης: «Είμαι πάντα στη διάθεση της Εθνικής ομάδας»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υποστήριξε ότι η ΑΕΚ Betsson θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες νίκης-πρόκρισης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό Aktor, ενώ ύστερα από σχετική ερώτηση σχολίασε και την απουσία του από τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του Αγραβάνη:

«Κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως παίξαμε άσχημα στο προηγούμενο ματς. Είδαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε και θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας, μια ομάδα που είναι ψηλά

στην βαθμολογία, όμως εμείς ήρθαμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε σε όποιες αδυναμίες έχουν, συγκεντρωμένοι με αυτοπεποίθηση, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το αν περίμενε να βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας: «Δεν περίμενα τίποτα. Με νοιάζει πρώτα από όλα η υγεία μου και αυτό το διάλειμμα να το εκμεταλλευτώ προσωπικά και να μπορέσω να είμαι στο 100% μετά από αυτό για να δει και ο κόσμος πως έχω επιστρέψει 100%. Δεν βρίσκομαι στην Εθνική, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Καλή επιτυχία στα παιδιά, στον Βασίλη. Η Εθνική είναι πολύ σημαντική για όλους τους αθλητές και μακάρι να πάρουν τη νίκη που χρειάζεται.

Είμαι στην διάθεση της Εθνικής ομάδας. Το έχω ξαναπεί. Ακόμα και στο παρελθόν που μπορεί να είχαμε κάποιες διαφωνίες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα