Αυτές είναι οι σκέψεις του Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό!

Το novasports.gr σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μεντί Αμπέντ και προσπαθεί να μπει στο ...μυαλό του Γαλλοαλγερινού και να μάθει τις σκέψεις του για το Τριφύλλι.

Προτεραιότητα του Αμπέντ ήταν και είναι το γαλλικό ή το αγγλικό πρωτάθλημα. Έκανε τρεις καλές σεζόν στη Ντιζόν και θεωρεί πως μπορεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο είτε σε ομάδα του Σαμπιονά, είτε σε κάποιο αγγλικό
σύλλογο (κυρίως της Τσάμπιονσιπ). Όμως όταν έπεσε στο ...τραπέζι το όνομα του Παναθηναϊκού, άρχισαν να μπαίνουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του 27χρονου χαφ.

Ο Αμπέντ "δέθηκε" με το Τριφύλλι και αγάπησε το σύλλογο στις δύο σεζόν που αγωνίστηκε στην ομάδα. Αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κλαμπ, τότε η ...ζυγαριά θα έγερνε προς το "πράσινο". Όμως ο Γαλλοαλγερινός είναι απόλυτα ενημερωμένος για την κατάσταση που υπάρχει τον Παναθηναϊκό και προτιμά μια ομάδα με μεγαλύτερη ασφάλεια στο οικονομικό κομμάτι. Όσο και αν αγαπά τον Παναθηναϊκό.

Πάντως ο Αμπέντ δεν έκλεισε την "πόρτα" στο Νίκο Νταμπίζα και άφησε ανοιχτή μια ...χαραμάδα, ενώ έλεγε στο περιβάλλον του: "ποτέ δεν ξέρεις", αναφορικά με την κρούση που έγινε πρόσφατα από τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα