Αυτά σχεδιάζουν στην Τούμπα

Απολύτως μελετημένες κινήσεις θέλουν να κάνουν οι «ασπρόμαυροι», σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2018-2019. Το μότο είναι «λίγοι και καλοί» και σχετίζεται με το γεγονός ότι στην Τούμπα υπάρχει η πίστη ότι η υπάρχουσα ομάδα είναι ήδη πολύ καλή και πατάει σε στέρεα βάση.

Μετά την απόκτηση του Χατσερίδη, λοιπόν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν να κάνουν τρεις ακόμη κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ήδη, δύο ονόματα εδώ και καιρό «παίζουν», αυτά των Βέρνμπλουμ και Πούκι.
Και για τους δύο το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και οι υποθέσεις τους είναι σε εξέλιξη, χωρίς να αποκλείεται πολύ σύντομα σε κάποια από τις δύο ή και στις δύο να υπάρξει κατάληξη.

Στην περίπτωση, πάντως, που παραχωρηθεί κάποιος παίκτης με μεταγραφή ή για άλλον λόγο δεν είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν, τότε οι «ασπρόμαυροι» φέρονται αποφασισμένοι να κάνουν μία ακόμη κίνηση. Ενδεχομένως, αυτό έχει να κάνει –για παράδειγμα- με την περίπτωση του Κάμπος. Για τον παίκτη το ενδιαφέρον από την πλευρά της Τουρκίας είναι υπαρκτό, όμως, χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει κάποια επίσημη πρόταση ως τώρα στα γραφεία του.

Εφόσον προκύψει κάποια αλλαγή στη θέση νούμερο «1», π.χ. αν παραχωρηθεί ο Πασχαλάκης με μεταγραφή, τότε οι «ασπρόμαυροι» τοο πιθανότερο είναι να κινηθούν για την απόκτηση του Ζίφκοβιτς από την Ξάνθη. Τον γνωρίζει καλά τον Σέρβο γκολκίπερ ο Λουτσέσκου και είναι η πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή, σε περίπτωση αλλαγής στη σύνθεση των τερματοφυλάκων.
Η «ασπρόμαυρη» μεταγραφική λίστα γενικώς δεν είναι μεγάλη. Υπάρχουν, εννοείται, εναλλακτικές για τις περιπτώσεις Βέρνμπλουμ και Πούκι, που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση που χαλάσει κάποια από τις δύοο υποθέσεις. Πάντως, στη λίστα αυτή δεν υπάρχει παίκτης που να έπαιζε σε ομάδα που ανταγωνίστηκε τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου την περασμένη σεζόν, δηλαδή σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν αποφασίσει οριστικά τι πρόκειται να πράξουν. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες –και φυσικά από τις εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα