Αέρα "22 Jump Street" θα έχει το sequel του "Detective Pikachu"

Διπλός Pikachu!

Ακόμα δεν έχει βγει στους κινηματογράφους και το sequel του "Pokemon: Detective Pikachu" βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Legendary έχει προσλάβει τον Oren Uziel για να γράψει το σενάριο του sequel. Προηγούμενες δουλείες του σεναριογράφου είναι τα "22 Jump

Street" και "The Cloverfield Paradox", ενώ έχει γράψει τα σενάρια των επερχόμενων "Sonic the Hedgehog" και "Men in Black: International".

Ο Ryan Reynolds πρωταγωνιστεί πλάι στους Bill Nighy, Chris Geere, Ken Watanabe, Justice Smith και Kathryn Newton.

To σενάριο έχει επιμεληθεί η σεναριογράφος του "Guardians of the Galaxy", Nicole Perlman και o Alex Hirsch του "Gravity Falls". Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από τον χαρακτήρα του Smith που συνεργάζεται με τους Pikachu και Lucy προκειμένου να βρουν τον πατέρα του που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ρίξτε άλλη μια ματιά στο κανονικό trailer παραπάνω και δείτε όλα τα Pokemon που σας ξέφυγαν. Το ίντερνετ πραγματοποίησε την ευχή πολλών να ακούσουν τον γνωστό ηθοποιό Danny DeVito ως Pikachu, ο οποίος ήταν υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019.

IGN Greece Το ίντερνετ πραγματοποιεί τα όνειρα όσων ήθελαν τον Danny DeVito στο "Detective Pikachu" Όλα τα Pokemon που κρύφτηκαν στο πρώτο trailer του "Detective Pikachu" Πρώτο trailer για το Detective Pikachu με τον Ryan Reynolds

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα