ΑΕΛ: Πέντε επιστροφές στους "βυσσινί"!

ΑΕΛ: Πέντε επιστροφές στους "βυσσινί"!ntzouaniΠαρ, 03/19/2021 - 16:24

 

Σημαντικοί παίκτες βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του Τζανλούκα Φέστα ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΛ τα πλέι άουτ, καθώς ο Ιταλός τεχνικός των "βυσσινί" υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών. 

Οι Μπέρτος, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς,

Σπαρβα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος Γιακιμόφσκι, ο τραυματίας Νικολιάς και οι Καρανίκας, Τσόσιτς, Μπάγιτς και Μιχαήλ. 

Η αποστολή της ΑΕΛ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα: άγκι, Σουλούκος, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Μπέρτος, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Πινακάς, Ντουρμισάι, Νούνιτς, Μουκάντζο, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Σημαντικοί παίκτες βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του Τζανλούκα Φέστα ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΛ τα πλέι άουτ, καθώς ο Ιταλός τεχνικός των "βυσσινί" υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών.  Article publish on Παρ, 03/19/2021 - 16:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα