ΑΕΚ: Βρήκε τον εκλεκτό για την άμυνα ο Ταυλαρίδης

ΑΕΚ: Βρήκε τον εκλεκτό για την άμυνα ο ΤαυλαρίδηςtnalΔευ, 03/29/2021 - 10:32

Ο Στάθης Ταυλαρίδης φέρεται να έχει εντοπίσει στη γαλλική αγορά τον παίκτη, που θα κληθεί να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ το καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος παίκτης ταιριάζει απόλυτα στα χαρακτηριστικά που θέλουν οι “κιτρινόμαυροι”

και θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές, ώστε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και να προχωρήσει η μεταγραφή του. Ο Ταυλαρίδης ταξίδεψε στη Γαλλία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον συγκεκριμένο παίκτη, ώστε να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την αξία του. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του και ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας της ΑΕΚ, τη νέα σεζόν. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Στάθης Ταυλαρίδης φέρεται να έχει εντοπίσει στη γαλλική αγορά τον παίκτη, που θα κληθεί να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ το καλοκαίρι. Article publish on Δευ, 03/29/2021 - 10:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα