ΑΕΚ: Την απασχολεί μόνο η δουλειά της (vids)

Η κανονική περίοδος του ελληνικού πρωταθλήματος οδεύει προς το τέλος της και κάθε ματς πλέον έχει κομβικό χαρακτήρα για τις ομάδες που πρωταγωνιστούν. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ που μπορεί να προέρχεται από την απροσδόκητη ισοπαλία στην Τρίπολη με τον Αστέρα, αλλά έχει δείξει πως είναι μια άκρως επικίνδυνη ομάδα. Ενδεχομένως και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία να έχει πεισμώσει τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Δείτε επίσης

τη συνέντευξη του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ότι κι αν συμβαίνει, ότι κι αν έχει προηγηθεί, η ΑΕΚ το μόνο που οφείλει να κοιτάζει σε κάθε ματς πλέον είναι το πως θα κάνει τη δουλειά της μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Αλμέιδα, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ, έχει δείξει φέτος πως τα παιχνίδια εξαρτώνται από τη δική της απόδοση. Όταν η ΑΕΚ αποδίδει αυτό που μπορεί μέσα στο γήπεδο, εύκολα ή δύσκολα, παίρνει αυτό που αναζητά.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, είναι ένα ματς που η Ένωση θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά και έξυπνα, κοιτάζοντας τη δουλειά της και μόνο προκειμένου να φύγει με το αποτέλεσμα που έχει θέσει ως στόχο. Η νίκη είναι το ιδανικότερο αποτέλεσμα, η νίκη είναι αυτή που θα την κάνει ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αν και υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Δείτε όσα δήλωσε ο Ορμπελίν Πινέδα

Ο Αλμέιδα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει σε βαθμό που να επηρεάζουν τα πλάνα του, αν και φέτος ο Αργεντινός προπονητής όποιο εμπόδιο και αν του παρουσιάστηκε το ξεπέρασε χωρίς μουρμούρα και δικαιολογίες. Το ρόστερ της ΑΕΚ έχει βάθος, στον πάγκο της βρίσκονται για πρώτη φορά μετά από χρόνια παίκτες που σε άλλες ομάδες θα είχαν θέση στο βασικό σχήμα. Είναι μια πολυτέλεια για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα που μπορεί να αλλάζει πράγματα κατά τη διάρκεια των αγώνων και των πραγμάτων που απαιτούνται στο παιχνίδι της ομάδας του.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Αλμέιδα, η λογική λέει πως δεν πρόκειται να δούμε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και ο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες δύο ημέρες οπότε θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα