ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Γκαρσία; (vids)

Για την ΑΕΚ η περυσινή σεζόν ήταν εφιαλτική, καθώς την βρήκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και με ελάχιστους παίκτες να έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους στο σύνολο της χρονιάς.

Ο μοναδικός παίκτης για τον οποίον δεν βρέθηκε κάποιος να πει κάτι αρνητικό για την απόδοσή του ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, με τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο την περασμένη σεζόν να είναι ο πρωταγωνιστής της Ένωσης.

Σχεδόν όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ

στηριζόταν αποκλειστικά στην ταχύτητα και στις ικανότητες του 24χρονου διεθνούς εξτρέμ.

O Γκαρσία πέρυσι αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας έξι γκολ και επτά ασίστ, ενώ μέτρησε συνολικά 2.316 λεπτά μέσα στο γήπεδο.

Φέτος, ο 24χρονος εξτρέμ δείχνει να αναζητά τον καλό εαυτό του, καθώς έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια με την προσωπική του στατιστική να είναι ιδιαίτερα φτωχή ως τώρα.

Ο Γκαρσία έχει πετύχει μόλις τρία γκολ, το ένα στο αδιάφορο 1-1 με την Κηφισιά και έχει βγάλει μία ασίστ. Και αν οι αριθμοί δεν είναι το μοναδικό κριτήριο, αυτό που είναι αδιάψευστος μάρτυρας είναι η παρουσία εντός των τεσσάρων γραμμών.

Και εκεί ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν βγάζει την εκρηκτικότητα, την ενέργεια και τη διεισδυτικότητα που έβγαζε πέρυσι.

Ευθύνεται γι’ αυτό η προηγούμενη χρονιά που ταλαιπώρησε άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ; Ευθύνεται ο τρόπος με τον οποίο παίζει η Ένωση φέτος; Ο λιγότερος χρόνος και η άφιξη ποδοσφαιριστών από τα πόδια των οποίων περνάει περισσότερο πλέον η μπάλα;

Το χαμογελαστό παιδί της ΑΕΚ είναι γεγονός πως ψάχνει να βρει τον εαυτό του, πρέπει να στηριχθεί και νιώσει εμπιστοσύνη από το κλαμπ γιατί παραμένει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρότζεκτ για την Ένωση.

Άλλωστε παραμένει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που μπορεί μελλοντικά να φέρει σημαντικά κέρδη στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα