ΑΕΚ: Θέλει να προκριθεί πανηγυρικά

Η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Μάξιμιρ» και παράλληλα να μείνει συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντας στην άκρη για 90 λεπτά τα όσα είχαν γίνει έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα επεισόδια των Κροατών και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Παράλληλα, η διοίκηση έχει ζητήσει από τους φιλάθλους να προστατέψουν την έδρα της ομάδας. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα, καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδος δε θέλουν να γίνει το παραμικρό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο

Ματίας Αλμέιδα ζητάει από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχει να χάσει κάτι και αυτό την κάνει περισσότερο επικίνδυνη. Ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Στάνκοβιτς στην εστία και τους Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Οι Χατζισαφί και Ρότα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Άμραμπατ και Πινέδα θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τον Τσούμπερ πίσω από τον Γκαρσία, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα