ΑΕΚ: Θέλει μόνο τη νίκη στη γιορτή της «Αγιά Σοφιάς»

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τον πρώτο του αγώνα στην «Αγιά Σοφιά» και θέλουν να συνδυάσουν το ιστορικό γεγονός, με μια νίκη, που θα τους κρατήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην επηρεαστούν από το εορταστικό κλίμα στις εξέδρες του γηπέδου και να προσέξουν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ματς.

Ο Αργεντινός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Χατζισαφί και Γιόνσον, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με ίωση,

ενώ οι Τζαβέλλας, Φαν Βέερτ και Μαχαίρας είναι τραυματίας. Στην αποστολή επιστρέφει ο Τσούμπερ, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Σιντιμπέ.

Το πιθανότερο είναι να παραταχθούν οι «κιτρινόμαυροι» με 4-4-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Στάνκοβιτς θα καθίσει στην εστία, με τους Βίντα και Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Οι Ρότα και Μοχαμάντι θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας. Οι Σιμάνσκι και Πινέδα θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Ελίασον και Γκατσίνοβιτς να ξεκινούν στα άκρα. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Αραούχο και Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Θέλει, Αγιά Σοφιάς,aek, thelei, agia sofias