ΑΕΚ: Στην "Αγιά Σοφιά" ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στην "Αγιά Σοφιά" ο ΜελισσανίδηςgvasilioΠέμ, 02/04/2021 - 15:52

Μία από τις καθιερωμένες επισκέψεις του στη Νέα Φιλαδέλφεια και την "Αγιά Σοφιά" πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στον χρόνο που έχει ελεύθερο και δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις επισκέπτεται πάντα το γήπεδο της ομάδας

στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Η πορεία των έργων της "Αγιά Σοφιάς" συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να ενημερώνεται από πρώτο... χέρι και να επιβλέπει ο ίδιος από κοντά την εξέλιξη τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου με τα έργα για την υπογειοποίηση. 

Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Πέμπτης σε συνδυασμό πιθανότατα και με τον αγώνα της ΑΕΚ στη γειτονική Ριζούπολη ο Μελισσανίδης βρέθηκε στην "Αγιά Σοφιά" για να επιβλέψει την πορεία των έργων και φυσικά να συνομιλήσει με τους μηχανικούς του έργου.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Μία από τις καθιερωμένες επισκέψεις του στη Νέα Φιλαδέλφεια και την "Αγιά Σοφιά" πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Article publish on Πέμ, 02/04/2021 - 15:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα