ΑΕΚ: Ρωσικό ενδιαφέρον για Λε Ταλέκ

Μετά το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τον Ολιβιέ Εντσάμ, η ΑΕΚ κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με ένα ακόμα τέτοιο σε ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρθηκε και βρέθηκε αρκετά κοντά. Τον Νταμιάν Λε Ταλέκ.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα δεν έχει απαντήσει στους “κιτρινόμαυρους” και αυτό αφήνει ανοικτή την υπόθεση και για άλλες ομάδες που ενδεχομένως “γλυκοκοιτάζουν” τον

Λε Ταλέκ.

Στη Ρωσία κυκλοφόρησε δημοσιεύμα που θέλει τις Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας να έχουν στο μεταγραφικό του στόχο τον Νταμιάν Λε Ταλέκ.

Ο Γάλλος ήταν γνωστό πως είχε δεχθεί και άλλες προτάσεις πλην ΑΕΚ και όπως υπογραμμίζει το ρωσικό transfermarkt σε δημοσίευμά του, οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Ντιναμό και η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζουν πως ο Λε Ταλέκ έχει αποκτήσει ρωσικό διαβατήριο για να μπορέσει να αγωνιστεί στη Ρωσία, αν και μέχρι πρόσφατα δεν ήταν δεδομένο ότι είχε αναγνωριστεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο συγκεκριμένες ρωσικές ομάδες εκτός της ΑΕΚ είναι αυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Λε Ταλέκ, τη στιγμή που η Ένωση περιμένει την τελική του απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα