ΑΕΚ: Ψάχνει νίκη γοήτρου και δεύτερης θέσης (vids, pics)

ΑΕΚ: Ψάχνει νίκη γοήτρου και δεύτερης θέσης (vids, pics)gvasilioΚυρ, 02/28/2021 - 10:08

Πέρασαν επτά μήνες από την τελευταία νίκη σε ντέρμπι της ΑΕΚ, η οποία θέλει κόντρα στον Παναθηναϊκό νίκη για να επουλώσει τις πληγές της.

Ήταν 12 Ιουλίου του 2020 όταν η ΑΕΚ πανηγύριζε τελευταία φορά νίκη σε ντέρμπι, μια νίκη που ήρθε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο

Ολυμπιακό Στάδιο για την 8η αγωνιστική των Play Off της Super League. Από τότε βέβαια μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πάρα πολλά και στις δύο ομάδες. 

Δείτε όσα δήλωσε ο Ζίγκα Λάτσι στα κανάλια Novasports.

Οκτώ ντέρμπι χωρίς νίκη

Η ΑΕΚ στα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Αυτό το μαρτυρούν καλύτερα από τον καθένα τα αποτελέσματά της, καθώς μετά την τελευταία νίκη σε ντέρμπι μετράει 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (ένα για το Κύπελλο) που δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει σε κάθε ντέρμπι από την ομάδα του να πάρει μια τέτοια νίκη για το γόητρο και για να νιώσουν την υπερηφάνεια που λησμονεί κάθε φίλαθλος.

Με την ΑΕΚ να αγνοεί τη νίκη επί του Παναθηναϊκού εκτός έδρας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2006-07 με τα γκολ ανατροπής από τους Μαντούκα, Δέλλα η ανάγκη για μια νίκη στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι είναι ακόμα μεγαλύτερη για την ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν πως έχει η κατάσταση, όπως γνωρίζουν πως τα λόγια και οι υποσχέσεις κούρασαν και πλέον πρέπει να “μιλήσουν” οι πράξεις προκειμένου να προσφέρουν μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας στους φίλους της Ένωσης. 

 

 

Δείτε όσα δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ για τον Μάνταλο, τον Νταντσένκο, τα αμυντικά προβλήματα και τον Παναθηναϊκό.

Προβλήματα βουνό για τον Χιμένεθ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ήταν το τελευταίο “θύμα” των τραυματισμών που πλήττουν την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ο Πορτογάλος επιθετικός πάνω που έβρισκε τα πατήματά του υπέστη θλάση στους κοιλιακούς και θα λείψει για τον επόμενο μήνα. Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όμως είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γεβγέν Σάκχοφ. 

Διαβάστε επίσης: Την "πληγώνουν" οι στατικές φάσεις.
 

 

Από εκεί και έπειτα, στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος από εκεί που βρισκόταν εκτός πλάνων πλέον υπολογίζεται εκ νέου από την Ένωση. 

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα της ενδεκάδας ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ΑΕΚ με 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Αθανασιάδη, δεξιά θα παίξει ξανά ο Σβάρνας, αριστερά ο Λόπες και στο κέντρο της άμυνας οι Νεντελτσιάρου, Λάτσι. Κρστιτσιτς, Σιμάνσκι και Μάνταλος θα είναι τα τρία χαφ, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Πέρασαν επτά μήνες από την τελευταία νίκη σε ντέρμπι της ΑΕΚ, η οποία θέλει κόντρα στον Παναθηναϊκό νίκη για να επουλώσει τις πληγές της. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 10:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα