ΑΕΚ: Προτάθηκε o πρώην τεχνικός των Τζόλη-Γιαννούλη, Φάρκε

Όπως σημείωσε και στο ρεπορτάζ του την Τετάρτη (23/3) ο Γιώργος Βασιλείου, ο Πορτογάλος τεχνικός αυτή την στιγμή είναι συγκεντρωμένος στα playoffs της χώρας του στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να βρεθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα λάβει χώρα στο Κατάρ και για την ώρα δεν έχει στο μυαλό του την ΑΕΚ.

Εν αναμονή των εξελίξεων σε αυτό το κομμάτι, οι προτάσεις για τον νέο τεχνικό του Δικέφαλου πέφτουν… βροχή και μία εξ αυτών είναι και εκείνει του Ντάνιελ Φάρκε. Ο 46χρονος Γερμανός κόουτς

άρχισε τη σεζόν στη Νόριτς, στην οποία βρισκόταν από το 2017 και ήταν προπονητής των πρώην παικτών του ΠΑΟΚ, Τζόλη-Γιαννούλη.

Στις αρχές Νοεμβρίου απολύθηκε από τον αγγλικό σύλλογο και τον Ιανουάριο υπέγραψε στην Κράσνονταρ, όμως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της.

Έτσι αυτή την στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι ορατό το ενδεχόμενο να εξεταστεί περαιτέρω, εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος αποτελεί τη Νο1 προτεραιότητα της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα