ΑΕΚ: Πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για Αραούχο

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο και επιτέλους να τον κάνει δικό της, χωρίς δανεισμούς και οψιόν.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της Ένωσης κατέθεσε πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για το 70% των δικαιωμάτων του Αργεντινού επιθετικού, με την ομάδα από τα Κανάρια νησιά να χαμηλώνει τις οικονομικές τις απαιτήσεις και να ανάβει το πράσινο φως

εφόσον η προσφορά ανέβει στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στη Μπόκα Τζούνιορς.

Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ θέλει να καρπωθεί ότι περισσότερο μπορεί από την πώληση του Αραούχο.

Για την ώρα οι οικονομικές απαιτήσεις της Λας Πάλμας και του Ραμίρεθ δεν καλύπτονται, είναι όμως γεγονός ότι ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας έχει πέσει αισθητά από τα 3 εκατ. ευρώ που αξίωνε μέχρι και πριν μία εβδομάδα.

Την Δευτέρα η Λας Πάλμας έχει την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αραούχο να έχει περάσει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια συνάντηση με τον Ραμίρεθ, εκτός αν το επιδιώξει ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα