ΑΕΚ: Προπόνηση με αποστάσεις! (pic)

ΑΕΚ: Προπόνηση με αποστάσεις! (pic)mkouzoulΣάβ, 11/14/2020 - 17:33

Ο κορωνοϊός, έχει αφήσει τον Μάσιμο Καρέρα με λίγους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για να μπορεί να τους προετοιμάσει εν όψει των υποχρεώσεων που υπάρχουν.

Οι διαθέσιμοι παίκτες ωστόσο που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, προπονούνται αλλά με αποστάσεις μεταξύ τους! Τουλάχιστον μέχρι να "ηρεμήσει" η καταιγίδα covid19, που ξέσπασε στα Σπάτα το τελευταίο διάστημα και είχε ως αποτέλεσμα 19 άνθρωποι να βρεθούν θετικοί. 

Από τη Δευτέρα πάντως, ο Ιταλός κόουτς, θα έχει περισσότερους στην διάθεσή του, αφενός γιατί επιστρέφουν οι διεθνείς, αφετέρου γιατί Μάνταλος, Μπακάκης και Χνίντ, βρέθηκαν αρνητικοί στα τεστ που έγιναν. 

Επίσης τη Δευτέρα, ο Σάκχοφ θα υποβληθεί σε τεστ για να δουν αν είναι αρνητικός. Γενικά, άπαντες θα περάσουν το αναγκαστικό "μαρτύριο" του τεστ, ώστε να διαπιστωθεί αν άπαντες είναι καλά! 

 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off mkouzoul Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η "χτυπημένη", από τον κορωνοϊό, ΑΕΚ, συνεχίζει να προπονείται με...αποστάσεις! Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 17:33 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα