ΑΕΚ: Προπόνηση για επτά στα Σπάτα

ΑΕΚ: Προπόνηση για επτά στα ΣπάταgvasilioΚυρ, 11/08/2020 - 19:11

Η ζωή στην ΑΕΚ συνεχίζεται παρά τα δέκα κρούσματα κορωνοϊού με τους παίκτες που δεν ταξίδεψαν στην Ουκρανία να προπονούνται κανονικά στα Σπάτα.

Μπορεί τα κρούσματα κορωνοϊού να έφεραν τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ και να άλλαξε εξ ολοκλήρου ο προγραμματισμός όμως αυτό δεν

σημαίνει πως σταματάει η ποδοσφαιρική... ζωή στα Σπάτα

Οι επτά παίκτες που ακολουθούσαν τα δικά τους προγράμματα προπόνησης, μεταξύ αυτών και οι Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Τζανλούκα Κολονέλο και Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο. 

Μάλιστα, ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται την Δευτέρα να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Ένωσης.

Σε ότι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ που είναι αρνητικοί στον Covid-19 θα υπάρξουν νέα τεστ νωρίς το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να βγουν μέχρι το απόγευμα τα αποτελέσματα και ακολούθως να παρθεί απόφαση για προπόνηση την ίδια ημέρα. 

Τεστ θα γίνουν προς το μεσημέρι της Δευτέρας και στα γραφεία για όλο το προσωπικό, μαζί βεβαίως και με όσους πλην ποδοσφαιρικού τμήματος ακολούθησαν την αποστολή στην Ουκρανία.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ζωή στην ΑΕΚ συνεχίζεται παρά τα δέκα κρούσματα κορωνοϊού με τους παίκτες που δεν ταξίδεψαν στην Ουκρανία να προπονούνται κανονικά στα Σπάτα. Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 19:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα