ΑΕΚ: Πατάει γερά στα πόδια της, αλλά θέλει προσοχή (vids)

Η ΑΕΚ έδειξε πως έχει και την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σε δύσκολες στιγμές για αυτήν, έδειξε πως έχει τον τρόπο να αντιδράσει και βγει από μια δύσκολη περίοδο. Έδειξε πως είναι μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, να διεκδικήσει το νταμπλ. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ανήκουν στο παρελθόν. Η ΑΕΚ απάντησε

με δύο συνεχόμενες νίκες επί των ΠΑΟΚ και Βόλου και έδειξε ότι πατάει γερά στα πόδια της.

Στον αγώνα με τον Άρη θα επιδιώξει την τρίτη σερί νίκη και θα αφήσει στους άλλους να δουν τι αποτέλεσμα θα πρέπει να φέρουν για να μείνουν κοντά της. Την ΑΕΚ την ενδιαφέρει ο εαυτός της και τα αποτελέσματά της. Η δουλειά της. Κι αν αυτή γίνει σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει να φοβάτει τίποτα απολύτως.

Ο Άρης έδειξε πως είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Το 2-2 στο “Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ένα στοιχείο που φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Άλλο ένα είναι η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν και πάλι αντίδραση σε εκτός έδρας ματς.

Εάν η Ένωση μπει στο γήπεδο με προσήλωση στο πλάνο της και πνευματικά έτοιμη δεν έχει να ανησυχήσει για τίποτα, οι φίλαθλοί της θα είναι στην “Αγιά Σοφιά” για να την σπρώξουν σε ένα ακόμα παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Πλέον, κάθε ματς είναι κομβικό, κάθε λάθος κοστίζει ακριβά και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να καλυφθεί στο μέλλον και αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στο ματς με τον Άρη. Όπως ανέφερα και παραπάνω, ο Άρης θα ψάξει αντίδραση. Έδειξε και στην κανονική περίοδο πως έχει τον τρόπο να δημιουργήσει προβλήματα, οπότε θα μπει στο ματς με σφικτή αμυντική τακτική για να δημιουργήσει προβλήματα στο παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων“.

Κλείνοντας, επαναλαμβάνω πως αν η ΑΕΚ παρουσιαστεί όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μπορεί να διαχειρίζεται απαιτητικά ματς, ματς που κρίνουν τίτλο, ματς που οδηγούν σε τίτλο. Η ΑΕΚ του παρελθόντος δεν είναι πια εδώ. Η ΑΕΚ του Αλμέιδα που δίνει τα πάντα για τη νίκη σε κάθε ματς είναι εδώ για να παλέψει για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα