ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Όταν «έσπασαν» τα δοκάρια (vid)

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Όταν «έσπασαν» τα δοκάρια (vid)npiliosΣάβ, 12/05/2020 - 21:30

 Είναι οι φάσεις που πλησιάζεις τόσο κοντά στο στόχο αν είσαι ποδοσφαιριστής, αλλά τελικά μένεις με την απογοήτευση ή την ανακούφιση, ανάλογα την πλευρά στην οποία βρίσκεσαι.

Η χαρά και η απογοήτευση σταματούν σ’ ένα οριζόντιο ή κάθετο… στύλο, που ανάλογα την θέση που υπηρετείς, είτε θες να το σπάσεις ή να το αγκαλιάσεις και να το φιλήσεις.

Από το 1995, 14 φορές σε ντέρμπι πρωταθλήματος ΑΕΚ

- Παναθηναϊκού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Το σίγουρο είναι ότι ιδίως σε κάποιες περιπτώσεις, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, ως θεατές θα κερδίζαμε ένα από τα ιστορικά highlight.

Η ατομική προσπάθεια του Σκόκο ή του Λάζαρου, η κόντρα επίθεση που είχε αποδέκτη τον Βαζέχα, η προβολή του Καλλιτζάκη, εναντίον της πρώην ομάδας του, όπως και το σουτ του Κατσουράνη, εναντίον της δικής του πρώην ομάδας.

 Η εξ επαφής κεφαλιά του Γιόχανσον ή η προβολή του Μπλάνκο, η φωτοβολίδα του Τσιάρτα, το σουτ στην κίνηση του Κωνσταντίνου και του Καπουράνη.

Όμορφες στιγμές, εμπνεύσεις από τους πρωταγωνιστές, που δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Στιγμές όμως που κι αυτές με την σειρά τους έμειναν στην ποδοσφαιρική ιστορία των μεταξύ τους ντέρμπι.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Όταν «έσπασαν» τα δοκάρια Submitted by npilios on Σάβ, 12/05/2020 - 11:51 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/dokaria.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στα Αθηναϊκά ντέρμπι δεν είναι λίγες οι φορές που πρωταγωνιστές εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, οι φίλαθλοι στις εξέδρες, έμειναν με το «αχ» της προσμονής ενός γκολ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στα Αθηναϊκά ντέρμπι δεν είναι λίγες οι φορές που πρωταγωνιστές εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, οι φίλαθλοι στις εξέδρες, έμειναν με το «αχ» της προσμονής ενός γκολ. Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 21:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα