ΑΕΚ: Παίζει δυνατά ο Τσούμπερ

Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ έχει εντείνει τις προσπάθειες για την ανεύρεση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, με τον Στέφεν Τσούμπερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να είναι ο ποδοσφαιριστής που οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν σοβαρά.

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, αλλά και τον γερμανικό σύλλογο και πλέον μένει να βρεθεί η “χρυσή

τομή” για να αποκτηθεί ο Ελβετός μέσος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τσούμπερ θα αποκτηθεί δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς από την Ένωση, καθώς ο Ελβετός έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Την ίδια στιγμή η πλευρά της ΑΕΚ τονίζει πως “δεν υπάρχει τίποτα με τον Ζούμπερ” χωρίς ωστόσο να διαψεύδει πλήρως ότι δεν έχουν γίνει επαφές με τον Ελβετό χαφ.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελβετίας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία πρόσφερε 3 εκατ. ευρώ στην Χοφενχάιμ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Στη φετινή σεζόν ο 30χρονος αριστερός μέσος φέτος έχει αγωνιστεί σε ένα ματς Κυπέλλου Γερμανίας παιχνίδια με την ομάδα της Φρανκφούρτης, ενώ στα δύο παιχνίδια της Bundesliga ήταν εκτός ομάδας.

Την περυσινή χρονιά ο Τσούμπερ είχε 22 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας με 3 ασίστ.

Η περίπτωση του 30χρονου αριστερού χαφ δεν είναι καθόλου εύκολη, ωστόσο πριν από σχεδόν δέκα ημέρες ο μάνατζερ του παίκτη είχε ξεκαθαρίσει πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, διότι δεν υπολογίζεται από τον Όλιβερ Γκλάσνερ που ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο.

Στο Euro 2020 αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς, με Ιταλία και Τουρκία στους ομίλους και Γαλλία και Ισπανία στα νοκ-άουτ ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα