ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Καρέρα για Τρίπολη

ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Καρέρα για ΤρίποληgvasilioΣάβ, 11/28/2020 - 23:00

H επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στην αποστολή της ΑΕΚ επαναφέρει και σύστημα με τέσσερις αμυντικούς ή αν προτιμάτε 4-2-3-1. 

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά το 3-5-2 που παρέταξε την ΑΕΚ με τη Ζόρια σκέφτεται να επιστρέψει σε σύστημα με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς στον

αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στη σκέψη αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου μετά την τιμωρία που εξέτισε στο ματς με τη Ζόρια, αλλά και το γεγονός ότι η Ένωση ήταν ακίνδυνη επιθετικά με τους Ουκρανούς. 

Στην προπόνηση του Σαββάτου στα Σπάτα, ο Ιταλός τεχνικός δοκίμασε 4-2-3-1 με τον Τσιντώτα να είναι κάτω από τα δοκάρια, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά στην άμυνα, τον Ινσούα αριστερά και στο κέντρο του Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου.

Αμυντικοί μέσοι οι Κρστιτσιτς, Σάκχοφ, μπροστά τους ο Μάνταλος, αριστερά ο Λιβάια δεξιά ένας εκ των Αλμπάνη ή Τάνκοβιτς και στην κορυφή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. 


 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ H επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στην αποστολή της ΑΕΚ επαναφέρει και σύστημα με τέσσερις αμυντικούς ή αν προτιμάτε 4-2-3-1. 

Article publish on Σάβ, 11/28/2020 - 23:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα