ΑΕΚ: Ο συγγραφέας Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο (pics, vid)

ΑΕΚ: Ο συγγραφέας Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο (pics, vid)gvasilioΚυρ, 12/06/2020 - 15:00

Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο εκτός από πετυχημένος και με πλούσιο βιογραφικό γυμναστής είναι ένας εξίσου πετυχημένος συγγραφέας στην Ιταλία. 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά εννέα βιβλία έχει συγγράψει ο 62χρονος Ιταλός, ο οποίος έχει στα... σκαριά και το δέκατο βιβλίο του! 

 

To Novasports.gr

είχε την τιμή και την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κύριο Ντ' Ουρμπάνο για το συγγραφικό του έργο, με τον Ιταλό να ξετυλίγει το... κουβάρι της εμπειρίας του ως συγγραφέας, αλλά και πως προέκυψε όλο αυτό στο μυαλό του. 

“Οι εμπειρίες που είχα από διάφορους κλάδους του αθλητισμού με έκαναν να ασχοληθώ με τη συγγραφή βιβλίων και να εμβαθύνω πάνω σε τεχνικά ζητήματα” αναφέρει ο γυμναστής της ΑΕΚ για να προσθέσει: “Μετά τα πρώτα βιβλία που αφορούσαν στον αθλητισμό αποφάσισα να δοκιμάσω και σε άλλου είδους βιβλία, έχοντας γράψει νουβέλες, μυθιστορήματα, ρομάντσο. Μάλιστα το τελευταίο που έγραψα κατέληξε να μοιάζει πολύ μ' αυτό που ζούμε σήμερα με τη πανδημία. Θα το χαρακτήριζα κάπως δυστοπικό”.
 

Όσο για το δέκατο βιβλίο; Αυτό θα περιλαμβάνει ανέκδοτες ιστορίες από την εμπειρία του στον αθλητισμό και φυσικά από την παρουσία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Βασιλείου ο γυμναστής της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ: Ο συγγραφέας Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο Submitted by osinteli on Κυρ, 12/06/2020 - 15:07 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VTR_URBANO_GIA_VIVLIA_051220.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Η άγνωστη πτυχή του γυμναστή της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιελείου, με μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το συγγραφικό του έργο. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η άγνωστη πτυχή του γυμναστή της ΑΕΚ, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιελείου, με μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το συγγραφικό του έργο. Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 15:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα