ΑΕΚ: Ο Κάρλος Σαλσίδο αποθεώνει τον Ματίας Αλμέιδα

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε συνεργαστεί με τον Αργεντινό τεχνικό στην Τσίβας και έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για τη δουλειά του. Ο Αλμέιδα είναι ένας από τους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά, ο Μεξικανός δήλωσε στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”: “Είναι ένας προπονητής που δεν του αρέσει να χάνει ούτε στα φιλικά. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να παίρνει τα αποτελέσματα. Ως προσωπικότητα είναι πολύ έντονος, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κάνει τους πάντες μέσα στην

ομάδα να αισθάνονται πολύ άνετα, σαν οικογένεια και να τα δίνουν όλα για το σύνολο”.

Στη συνέχεια, ο Σαλσίδο συμπλήρωσε: “Το παιχνίδι που θέλει να παίζει είναι καθαρά επιθετικό. Θέλει η ομάδα του να έχει την μπάλα στα πόδια της και για να το κάνεις αυτό πρέπει να τρέξεις και να πιέσεις πολύ για να την κερδίσεις. Γι’ αυτό και βασίζει πολλά στο κομμάτι της δουλειάς στη φυσική κατάσταση”.

Τέλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε: “Το πιο δυνατό στοιχείο του είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Έχει τον τρόπο του να λειτουργεί με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να δημιουργεί αρμονία και συνοχή στην ομάδα. Ξέρει να φτιάχνει ψυχολογικά τους παίκτες του”.

Keywords
Τυχαία Θέματα