ΑΕΚ: Νίκη για ηρεμία και για τον Σεραφείδη (pic, vids)

Η είδηση της απώλειας του Στέλιου Σεραφείδη βύθισε στο πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ, με την προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα με τη Λαμία να ολοκληρώνεται μέσα σε βουβό κλίμα.

Το 2022 δεν βρήκε την ΑΕΚ όπως θα περίμενε κάθε φίλος της και αναφερόμαστε στη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη, όμως η ζωή συνεχίζεται

και η Ένωση στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με τη Λαμία στη Φθιώτιδα. Μάλιστα, πριν το ματς θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη και του Κωνσταντίνου Γενεράκη.

Θέλει νίκη ηρεμίας πριν το ντέρμπι

Με τη διαφορά από την κορυφή και τον Ολυμπιακό στους 11 βαθμούς θα ήταν περιττό να αναφέρουμε πως κάθε ματς από εδώ και στο εξής η ΑΕΚ θα πρέπει να το κερδίζει με την κρυφή ελπίδα της πιθανής ανατροπής.

Έτσι, λοιπόν, αυτό που οφείλει να κάνει στη Λαμία που επίσης “καίγεται” για βαθμούς είναι να κερδίσει με κάθε τρόπο. Με μισό μηδέν που συνηθίζουμε να λέμε. Προφανώς και ο αγώνας με τη Λαμία μόνο εύκολος δεν είναι και λόγω των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Αργύρης Γιαννίκης.

Δείτε επίσης: Τι φταίει στην ΑΕΚ;

Με τα δύο δεξιά μπακ, Μισελέν και Ρότα να έχουν τεθεί εκτός μάχης, τον Βράνιες να είναι τιμωρημένος η ΑΕΚ θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης, ενώ και στην επίθεση η απουσία του Τσούμπερ είναι σίγουρα εξαιρετικά σοβαρή. Αν και το ντεφορμάρισμα του Ελβετού μπορεί να αποδειχθεί και θετικό για την ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ματς.

Εκτός έμεινε επίσης ο ανέτοιμος Στάνκοβιτς, αλλά και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση για τα φτερά.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ που ετοιμάζεται την Κυριακή να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση της ΠΑΕ, θέλει τη νίκη. Μια νίκη με την οποία και θα ξεκινήσει ιδανικά το 2022, αλλά και θα της δώσει ηρεμία μετά το άσχημο φινάλε στη χρονιά που έμεινε πίσω μας πριν λίγες ημέρες.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚΜε αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία.
Keywords
Τυχαία Θέματα