ΑΕΚ: Νέο γήπεδο και... ξενοδοχείο (vid)

ΑΕΚ: Νέο γήπεδο και... ξενοδοχείο (vid)gvasilioΠαρ, 03/12/2021 - 16:03

Μετά τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την αναβάθμιση και την επέκταση του προπονητικού στα Σπάτα η ΑΕΚ δημοσιοποίησε και βίντεο, στο οποίο φαίνεται και ο χώρος που θα γίνει το ξενοδοχείο.

Οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ προχωρούν με γοργούς ρυθμούς με την ΠΑΕ την Παρασκευή

να δημοσιεύει εικόνες και βίντεο από το νέο γήπεδο της ομάδας στα Σπάτα. 

Ήδη η μεγάλη εξέδρα έχει ολοκληρωθεί, ενώ θα γίνει ακόμα μία πιο μικρή. Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορείτε να δείτε και τον χώρο όπου θα στεγαστεί το ξενοδοχείο της ομάδας, όπου και θα διαμένει η αποστολή πριν τους εντός έδρας αγώνες της, αλλά και παίκτες της "κιτρινόμαυρης" ακαδημίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ με τον χώρο δεξιά στην πλαγιά να είναι αυτός που θα στεγαστεί το ξενοδοχείο της Ένωσης.

Επίσης σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε ένα ακόμα βίντεο από τα κανάλια Novasports, τα οποία από το τέλος του 2020 κατέγραφαν εβδομάδα με εβδομάδα την πορεία των έργων στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Μετά τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την αναβάθμιση και την επέκταση του προπονητικού στα Σπάτα η ΑΕΚ δημοσιοποίησε και βίντεο, στο οποίο φαίνεται και ο χώρος που θα γίνει το ξενοδοχείο. Article publish on Παρ, 03/12/2021 - 16:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα