ΑΕΚ: Κατήγγειλε τον Λανουά!

Καταγγελία σε βάρος του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, υπέβαλε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Μετά το μπαράζ αμφιλεγόμενων διαιτητικών αποφάσεων και την υπόθεση του προπηλακισμού που ανέφερε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής στην «OPAP Arena», η ΠΑΕ ΑΕΚ περνά στην αντεπίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λανουά

είχε καταγγείλει προπηλακισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως η ΑΕΚ αθωώθηκε δικαστικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλληλα, έχει ενημερωθεί και η UEFA για το περιστατικό, ενώ η Ένωση ζητά από την ΕΠΟ και την ανάκληση της ανακοίνωσης, την οποία χαρακτηρίζει συκοφαντική.

«Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν όσοι επιχείρησαν να σπιλώσουν την οικογένεια της ΑΕΚ», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Τέλος, ξεκαθάρισαν κι ότι, «η ΑΕΚ εχει πει επίσημα πως θα ακολουθήσει όλες τις θεσμικές οδούς. Και όλες τις νομικές ενέργειες που κρίνει απαραίτητες για την προστασία των συμφερόντων της ομάδας»

Keywords
Τυχαία Θέματα