ΑΕΚ: Κατεβάζει τη… μπάλα για Πινέδα (vids)

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής και σχεδόν κάθε μία ώρα, δημοσιεύματα στην Ισπανία και το Μεξικό τονίζουν πως η ΑΕΚ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα.

Μάλιστα, τα πρόσφατα ρεπορτάζ από την Ισπανία ανέφεραν πως η ΑΕΚ έχει φτάσει (σχεδόν) σε συμφωνία με τη Θέλτα με την πρότασή της να αγγίζει τα 7.5 εκατ. ευρώ.

Από την ΑΕΚ,

ούτε και τη Θέλτα φυσικά ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τα ποσά που αναφέρονται στα δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, άφηναν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σχετικά με την απόκτηση του Πινέδα από τη Θέλτα. Επίσης, τόνιζαν πως τα ποσά που αναφέρουν Ισπανοί και Μεξικανοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτό που έλεγαν είναι πως η διοίκηση της Ένωσης έχει καταθέσει μια πάρα πολύ καλή πρόταση στην αντίστοιχη της Θέλτα και ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα πάντα είναι ανοικτά, ούτε κοντά στον Πινέδα, ούτε και μακριά. Υπομονή…

Keywords
Τυχαία Θέματα