ΑΕΚ: Η Θεσσαλονίκη εμπνέει τον Αραούχο για γκολάρες! (vids)

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο πιο αγαπητός παίκτης της “κιτρινόμαυρης” εξέδρας και ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ στο πλάνο που εφαρμόζει ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που χάρισε τη νίκη στην Ένωση με το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, λατρεύει να σκοράρει και να πανηγυρίζει, μόνο που φέτος το “εγώ” του έχει μπει κάτω

από την ομάδα του. Γιατί στο τέλος της βραδιάς αυτό είναι που μετράει. Το καλό της ΑΕΚ. Και ο Αραούχο με τη φετινή του παρουσία στα ματς το αποδεικνύει έμπρακτα.

Υποψηφιο Best Goal

Ο 31χρονος επιθετικός μπορεί να μην σκοράρει όσο συχνά θα ήθελε ο κόσμος της Ένωσης στην τρέχουσα σεζόν, αλλά έχει συμμετοχή σε 16 γκολ φετος σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η μπάλα έχει καταλήξει στα δίχτυα από τα πόδια του 7 φορές, άλλες τόσες έχει δημιουργήσει γκολ για συμπαίκτες του, ενώ έχει κερδίσει δύο πέναλτι.

Ο “Τσίνο” είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Tρέχει, μαρκάρει, πιέζει, κόβει, δημιουργεί, σκοράρει. Ταγμένος στο πλάνο Αλμέιδα, ο οποίος σπανίως τον βγάζει από την ενδεκάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπηρετεί στο έπακρον το πλάνο του Αργεντινού προπονητή.

Τον εμπνέει η Θεσσαλονίκη!

Το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο φετινό σε ντέρμπι για τον Σέρχιο Αραούχο. Ένα γκολ που ήρθε από την εξαιρετική μπαλιά του Μάνταλου και που είναι υποψήφιο για το ωραιότερο γκολ της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League.

Για τον Αραούχο, δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρει στην Θεσσαλονίκη. Το είχε κάνει και πριν από περίπου έναν χρόνο. Στο “Κλεάνθης Βικελίδης“, λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Σε εκείνο το ματς ο Αραούχο είχε πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του και όχι μόνο δεν το πανηγύρισε, αλλά το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο φίλαθλο του Άρη. Στο τέλος της χρονιάς, το συγκεκριμένο γκολ αναδείχθηκε ως το ωραιότερο της Super League για τη σεζόν 2021-22 με τον “Τσίνο“, ο οποίος έλαβε το βραβείο Fair Play για την κίνησή του στον πανηγυρισμό του και ακολούθως να το αφιερώσει στους γονείς του Άλκη.

Ήταν αναμφίβολα μια γκολάρα στην οποία ο Σέρχιο Αραούχο με την κίνησή του πρόσφερε και πολύ συναίσθημα για να μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας.

Θυμηθείτε το γκολ του Σέρχιο Αραούχο και τον πανηγυρισμό του
Keywords
Τυχαία Θέματα