ΑΕΚ: Η Κυριακή είναι ημέρα γιορτής!

Οι κόποι μιας χρονιάς επιβραβεύονται το βράδυ της Κυριακής για την ΑΕΚ. Μια ημέρα γιορτής για την Ένωση και τον κόσμο της που ανυπομονεί να δει την ομάδα του και πάλι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ παίρνουν αυτό για το οποίο πάλεψαν, αγχώθηκαν, πιέστηκαν για σχεδόν έναν χρόνο. Ένα επίτευγμα μοναδικό αν γυρίσει κανείς τον χρόνο πίσω και θυμηθεί την “κιτρινόμαυρη” αφετηρία. Μια ομάδα

που είχε φτάσει στην παρακμή, κάλυψε μέσα σε λιγότερο από 12 μήνες μια απόσταση που ουδείς φανταζόταν πως μπορεί να το καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κι όμως, λίγο η επιστροφή της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρας και η ώθηση που της έδωσε η “Αγιά Σοφιά”, λίγο η δουλειά του Ματίας Αλμέιδα που δημιούργησε ένα γκρουπ ανίκητο, ένα γκρουπ με αρχές και αποδυτήρια με οικογενειακό κλίμα, έφεραν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή. Μια ανάσα για την κορυφή για να ακριβολογούμε διότι μαθηματικά χρειάζεται ένας βαθμός για να στεφθεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία της.

Ο αγώνας με τον Βόλο φαντάζει τυπική διαδικασία, στο μυαλό του κόσμου της Ένωσης είναι μια τυπική διαδικασία. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περάσουν γρήγορα και αναίμακτα τα 90 λεπτά της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ για να δει την ομάδα του πρωταθλήτρια. Στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα πρέπει να υπάρχει αυτό που είπε και στις δηλώσεις του. Ό, τι η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και δεν έχει τελειώσει. Ο Βόλος μπορεί να έρχεται… βόλτα στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Θα παίξει και ότι του βγει στο ματς. Η ΑΕΚ οφείλει να έχει την σοβαρότητα που είχε όλη τη χρονιά και μετά ας γλεντήσουν οι πάντες με τη ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ιδανικό θα ήταν να δούμε τους πρωταγωνιστές, αυτούς που δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν ως εδώ να απολαμβάνουν αυτές τις στιγμές, να μην εισέλθουν φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο για μια αγκαλιά, μια φωτογραφία, ένα αναμνηστικό. Είναι τεράστια η δίψα, σύμφωνοι, αλλά η ευτυχία και η χαρά θα είναι η ίδια είτε βρίσκεσαι στην εξέδρα, είτε στον αγωνιστικό χώρο. Οπότε, υπομονή και καλή απόλαυση!

Keywords
Τυχαία Θέματα