ΑΕΚ: Η εμφάνιση που δεν έπεισε και οι νίκες που θα τις φτιάξουν το μέλλον (videos)

Η ΑΕΚ έμεινε στο μηδέν για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και το 0-0 με τον Άρη θα κρίνει την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης“.

Ο Ματίας Αλμέιδα, ορθώς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν είχαν αγωνιστεί πολύ, προχωρώντας επίσης σε μια διαχείριση του ρόστερ του λόγω των συνεχόμενων και απαιτητικών αγώνων που προηγήθηκαν αλλά και αυτών που έπονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ΑΕΚ δεν είχε

καλή απόδοση στο ματς με τον Άρη και αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος νομίζω πως ήταν το πρώτο παιχνίδι επί των ημερών του Αλμέιδα που η ομάδα του δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία σε ολόκληρο το 90λεπτο. Συμβαίνουν και αυτά. Οι επτά αλλαγές στην ενδεκάδα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Μάντζιου, αλλά και την απουσία των φιλάθλων “βραχυκύκλωσαν” την ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ που δεν είχε φρεσκάδα στο παιχνίδι της, δεν είχε τις εντάσεις που μας είχε συνηθίσει, ούτε επίσης άσκησε ιδιαίτερη πίεση στον αντίπαλο. Το 0-0 στο τέλος της βραδιάς μάλλον είναι ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί την Ένωση με βάση την εικόνα της, αλλά και τις ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι για να σκοράρουν.

Ο Αλμέιδα πήρε ελάχιστα πράγματα από Πόνσε και Πισάρο που ακόμα δεν έχουν μπει στην αγωνιστική εξίσωση της ΑΕΚ και δείχνουν πως χρειάζονται χρόνο ή περισσότερα παιχνίδια για να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που πραγματικά μπορούν. Απόλυτα φυσιολογικό είναι και αυτό. Δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς πως δεν προσπαθούν για το καλύτερο, αλλά μάλλον θα πρέπει να το κάνουν ακόμα περισσότερο για να παρουσιάσουν αυτά που είναι ικανοί να προσφέρουν.

Κλείνοντας, η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί παραπάνω με το αποτέλεσμα και την εικόνα που είχε με τον Άρη. Ήταν κάτι που συνέβη, ασυνήθιστο για ΑΕΚ, αλλά μπορεί να συμβεί. Μπροστά της η ομάδα του Αλμέιδα έχει δύο παιχνίδια που μπορεί να της φτιάξουν το μέλλον και την ψυχολογία σε τεράστια βαθμό. Με νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και πρόκριση επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ θα βάλει γερές βάσεις για να πετύχει τους φετινούς της στόχους. Στο χέρι της είναι να τα καταφέρει…

ΥΓ: Ο Αθανασιάδης επέστρεψε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά τη γκέλα στις Σέρρες και έδειξε πως άφησε πίσω ένα γεγονός για το οποίο άκουσε τα πάντα. Είχε πολύ καλή απόδοση και βοήθησε σημαντικά με τις αποκρούσεις του να μην ηττηθεί η ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα