ΑΕΚ: Φουλάρει για Βερίπς, έρχεται ο Νταντσένκο

ΑΕΚ: Φουλάρει για Βερίπς, έρχεται ο ΝταντσένκοgvasilioΠαρ, 01/29/2021 - 22:12

Σε προχωρημένο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Μίκαελ Βερίπς. Στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής ο Νταντσένσκο.

Μετά το ευτυχές τέλος στην υπόθεση της απόκτησης του Όλεγκ Νταντσένκο,

η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια. 

Ο Μίκαελ Βερίπς αποτελεί τη βασική προτεραιότητα των ανθρώπων της Ένωσης με τον Παναγιώτη Κονέ να διαπραγματεύεται τους όρους του δανεισμού του 24χρονου γκολκίπερ. Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες προτάσεις όπως δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι του 21, αλλά ακόμα και για δανεισμό 1,5 έτους με οψιόν αγοράς. 

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει καμία συμφωνία, με την ΑΕΚ να ελπίζει ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο Βερίπς θα έρθει στην Ένωση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νταντσένκο, ο Ουκρανός μπακ αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και από Σάββατο, όταν ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά μεταξύ Ρούμπιν Καζάν και Ούφα, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επισημοποίηση της απόκτησής του από την ΑΕΚ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Σε προχωρημένο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Μίκαελ Βερίπς. Στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής ο Νταντσένσκο. Article publish on Παρ, 01/29/2021 - 22:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα