ΑΕΚ: Φιλικό με τον Βόλο – Πιθανό να αγωνιστεί ο Πισάρο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο πρώτο εν ελλάδι φιλικό προετοιμασίας, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών του.

Ο Αργεντινός προπονητής θέλει να «δέσει» ακόμη περισσότερο την ομάδα του ενόψει των προκριματικών του Champions League, μιας και θα είναι το προτελευταίο παιχνίδι πριν από τα πρώτο επίσημο της

χρονιάς.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες διαφοροποιήσεις, συγκριτικά με το φιλικό κόντρα στη Σαχτάρ. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα ταξιδέψει αυθημερόν στον Βόλο, λόγω του καύσωνα, γι’ αυτό άλλωστε και η ώρα έναρξης του αγώνα άλλαξε από τις 19:00 στις 21:00.

Όσον αφορά τον Βόλο, έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και προσθήκες το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα η ομάδα της Μαγνησίας έχει αποκτήσει τους Σιαμπάνη (τερματοφύλακα), Κόστιτς (τερματοφύλακα), Κρούζλιακ (στόπερ), Κίτσο (αριστερός μπακ), Καραγιάννη (αριστερός μπακ), Μύγα (δεξιός μπακ), Τρουιγέ (μεσοεπιθετικός, δανεικός από Παναθηναϊκό), Γκάβτσιτς (κεντρικός μέσος), Κόμπα (εξτρέμ), Μραζ (σέντερ φορ) και Μωραΐτη (σέντερ φορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα