ΑΕΚ: Εξετάζει Φαλκέ, κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις

Η λήξη της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει και στην ΑΕΚ εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός εξτρέμ, αλλά και ενός κεντρικού χαφ.

Σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή του εξτρέμ που προορίζεται για το αριστερό άκρο, ο Ιάγο Φαλκέ έχει αυτή τη στιγμή ένα προβάδισμα με τους ανθρώπους της Ένωσης να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Τορίνο προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Ισπανός άσος, που παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω

από τον επιθετικό, όμως δεν είναι η μοναδική περίπτωση ή αν προτιμάτε η βασική περίπτωση που εξετάζει η ΑΕΚ για την αριστερή πλευρά της επίθεσής της.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Φαλκέ, η ΑΕΚ περιμένει να δει τι ακριβώς θα συμβεί με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην Τορίνο, από την οποία λαμβάνει λίγο κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Χρήματα που προφανώς δεν προσφέρει η Ένωση, περιμένοντας να αποζημιωθεί ως ένα σημείο από την ιταλική ομάδα ο Ισπανός για να γίνει στη συνέχεια αποδεκτή η πρότασή της.

Σίγουρα οι άνθρωποι της Ένωσης θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες και δεν αποκλείεται η μεταγραφή του ακραίου επιθετικού ή ακόμα και αν γίνουν δύο μεταγραφές να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι και την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα