ΑΕΚ: Έτοιμη να μεγαλώσει το σερί της και να βρεθεί στην κορυφή

Η ΑΕΚ η αλήθεια είναι πως έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα στην Super League, καθώς “τρέχει” σερί 14ων αγώνων δίχως να χάσει, μετά το 2-0 από τον ΟΦΗ δηλαδή στο “Γεντί Κουλέ” στις 2 Οκτωβρίου. Έκτοτε η ομάδα του Αλμέιδα έχει 10 νίκες και 4 ισοπαλίες που την έχουν φέρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

μετά από 20 αγωνιστικές.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο εννοείται λόγω και των απουσιών της Ένωσης με τους Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πισάρο να είναι εκτός, κάτι που σημαίνει πως έχει ξεμείνει από αμυντικό χαφ. Κι αν η απώλεια του “Γκάτσι” μπορεί να καλυφθεί πιο εύκολα, δεν ισχύει το ίδιο για τη θέση στο “6” με τον Αλμέιδα να αγκάζεται να κάνει αλχημείες ή να βάλει τον Γαλανόπουλο που προέρχεται από τραυματισμό. Όπως και να ‘χει, ο Αστέρας δείχνει πως είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά και γι’ αυτό θα έρθει στην “Αγιά Σοφιά“, για να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ.

H πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, να βγάλουν τα γνωστά στοιχεία έντασης και πάθους στο τελευταίο ματς στην “Αγιά Σοφιά” δίχως τους φιλάθλους τους και να πάρουν μια πολύτιμη νίκη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. Η νίκη είναι πολύ σημαντική και για το ότι η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική επισκέπτεται την Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάει στην Τούμπα έχοντας προηγηθεί βαθμολογική απώλεια.

Η ΑΕΚ εφόσον βγάλει στο γήπεδο αυτά που πραγματικά μπορεί και έχει παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς πιθανότατα ο Αλμέιδα να του δώσει χρόνο συμμετοχής βάζοντάς τον σταδιακά στο κλίμα και στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα