ΑΕΚ: Επιστρέφει στην Ολλανδία ο Άμραμπατ

Η αποχώρηση του Νόρντιν Άμραμπατ από την ΑΕΚ ήταν λίγο πολύ αναμενομένη, με τον Μαροκινό το βράδυ της Δευτέρας ουσιαστικά να το επιβεβαιώνει με δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της Ολλανδίας.

Ο 36χρονος άσος μίλησε για το μέλλον του και μεταξύ άλλων τόνισε πως ήδη βρίσκεται σε επαφές με ομάδες της Ολλανδίας για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας.

“Αγωνίζομαι στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Ήδη έχω έρθει σε μια πρώτη

επαφή με δύο ομάδες της Eredivisie, ενώ ακόμα δύο ομάδες επικοινώνησαν μαζί μου. Συζητάω με κάθε ομάδα, μου αρέσει επίσης να ακούω το πλάνο τους. Θα περιμένω, θα ζυγίσω τις επιλογές που θα έχω στη διάθεσή μου. Επιθυμία μου είναι να πάω σε μια ομάδα που θα αγωνίζομαι κυρίως αριστερά, αλλά και δεξιά αν υπάρχουν οι προοπτικές δεν υπάρχει πρόβλημα” ανέφερε ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Άμραμπατ είχε πρόταση από την Αλ Νασρ αλλά δεν προχώρησε και το ενδεχόμενο του να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία παραμένει πάντα ανοικτό, ειδικά αν φτάσει στα χέρια του κάποια μεγάλη πρόταση.

“Θα προτιμούσα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Για να μην συμβεί αυτό θα έπρεπε να έρθει κάτι πολύ ωραίο. Τον Ιανουάριο, για παράδειγμα, μπορούσα να πάω στην Aλ Νασρ. Η ΑΕΚ δεν με άφησε όμως γιατί μου είπε πως με είχε ανάγκη στην προσπάθεια για το νταμπλ. Θα μπορούσα να είμαι συμπαίκτης του Ρονάλντο“.

Keywords
Τυχαία Θέματα