ΑΕΚ: Έπιασε "δουλειά" ο Γαλανόπουλος (pic)

ΑΕΚ: Έπιασε "δουλειά" ο Γαλανόπουλος (pic)gvasilioΤρί, 02/09/2021 - 18:40

Με το χαμόγελο στο πρόσωπό του, παρά τις ατυχίες που του έχουν συμβεί, ο Κώστας Γαλανόπουλος ξεκίνησε το πρόγραμμά του για να μη μείνει πίσω στο διάστημα της αποθεραπείας του.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό ώμο του την περασμένη Πέμπτη στο ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

και την επόμενη ημέρα έγινε γνωστό ότι θα λείψει για δύο μήνες.

Αφού πέρασαν οι πρώτες ημέρες κατά τις οποίες ο διεθνής μέσος ένιωθε έντονους πόνους την Δευτέρα βρέθηκε για πρώτη φορά στα Σπάτα και την Τρίτη άρχισε το δικό του ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να μη χάσει έδαφος το διάστημα της απουσίας του από τις προπονήσεις. 

Την Τρίτη η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία με τον Κώστα Γαλανόπουλο να βρίσκεται στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου των Σπάτων και να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα. 

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Με το χαμόγελο στο πρόσωπό του, παρά τις ατυχίες που του έχουν συμβεί, ο Κώστας Γαλανόπουλος ξεκίνησε το πρόγραμμά του για να μη μείνει πίσω στο διάστημα της αποθεραπείας του. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 18:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα