ΑΕΚ: Ένα ακόμα βήμα για τον Πινέδα (pic)

Σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, οι «κιτρινόμαυροι» συζητούν με τους Ισπανούς την αγορά του έμπειρου μέσου, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ένωση προσπαθούσε το προηγούμενο διάστημα να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του Βίγκο, προκειμένου να επιτευχθεί μια συμφωνία και να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Θέλτα, πως θέλει να παραμείνει στους νταμπλούχους Ελλάδος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του,

για την ολοκλήρωση των επαφών, καθώς και ο ίδιος θεωρεί πως ο Πινέδα θα είναι και τη νέα σεζόν ένας από τους παίκτες-κλειδιά της ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει πως ο Πινέδα θα υπογράψει στην ΑΕΚ έως το 2027. Ο Αργεντινός δημοσιογράφος κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες, χωρίς να δίνει και αυτός περισσότερες λεπτομέρειες, για αυτή.

Το σχετικό tweet:

[CONFIRMADO] Orbelín Pineda fue comprado por AEK al Celta. Firmará hasta junio de 2027. #TratoHechohttps://t.co/MRC8WBAMgY

— César Luis Merlo (@CLMerlo) June 30, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα