ΑΕΚ: Έκανε πλάκα στο ματς της χρονιάς και πλησιάζει στον τίτλο

Τα κρίσιμα ματς, αυτά που κρίνουν τίτλους τα κερδίζουν αυτοί που έχουν την ψυχή και το θάρρος να το κάνουν και οι παίκτες της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής έκαναν επιβλητική εμφάνιση, διέλυσαν τον Παναθηναϊκό στην “Αγιά Σοφιά” για να κερδίσουν άνετα 3-0 το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ

ήταν απολαυστική, “έπνιξε” τους “πράσινους” που δεν πήραν ανάσα και ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς κλασική ευκαιρία. Ο Αλμέιδα διάβασε άψογα τον αντίπαλο και με την επιλογή να πάει σε προσωπικά μαρκαρίσματα σε όλο το γήπεδο, με φουλ ένταση και ατελείωτα τρεξίματα “βραχυκυκλωσε” τον Παναθηναϊκό που έδειχνε σαν να παίζει με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τερίμ δεν είχε καμία αντίδραση στο πλάνο του Αλμέιδα και μάλλον θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος που το σκορ τελείωσε στο 3-0.

Αυτά τα ματς τα κερδίζουν πρωτίστως οι παίκτες, γιατί όποιο πλάνο κι αν έχει ο προπονητής εάν δεν παρουσιάσουν εκείνοι στο γήπεδο όσα πρέπει τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε, έκαναν την εμφάνιση που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή και έκαναν πλάκα στο ματς της χρονιάς, όχι μόνο γι’ αυτούς αλλά και για τους αντιπάλους τους. Κατάφεραν να μετατρέψουν ένα τέτοιο ντέρμπι σε περίπατο… τίτλου γι’ αυτούς. Δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς και με βάση την εικόνα των άμεσων ανταγωνιστών της είναι απίθανο να μην φτάσει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Μπάλα είναι όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά η ΑΕΚ πλέον είναι ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Πλέον, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο Κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ακόμα ένα σπουδαίο και κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θα θέλει νίκη για να επιστρέψει στην διεκδίκηση του τίτλου και η Ένωση με νέο “τρίποντο” ουσιαστικά θα σφραγίσει το πρωτάθλημα αφού μετά θα θέλει δύο βαθμούς με Ολυμπιακό και Λαμία. Θα χρειαστεί και εκεί όμως ανάλογη εμφάνιση από τους “κιτρινόμαυρους”…

Keywords
Τυχαία Θέματα