ΑΕΚ: Είναι ο Άμραμπατ Game Changer? (vids)

Η καριέρα του Νόρντιν Άμραμπατ στα ευρωπαϊκά και όχι μόνο γήπεδα δεν αμφισβητείται, όπως επίσης και η ενέργεια που βγάζει ο Μαροκινός ακόμα και στα 34 χρόνια του.

Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην ΑΕΚ με προσωπικό κίνητρο την επιστροφή στην Εθνική ομάδα της χώρας του και κατ’ επέκταση σε ένα τελευταίο Mundial.

Δείτε επίσης: Τι φταίει στην ΑΕΚ;

Ο Άμραμπατ είναι σίγουρα ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πρωταγωνιστήσει

φέτος για λογαριασμό της ΑΕΚ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν χαρακτηρίσει ως “Game Changer” για την Ένωση, κυρίως για τις λύσεις που έχει προσφέρει ερχόμενος από τον πάγκο.

Είναι όντως ένας “Game Changer” ο Νόρντιν Άμραμπατ; Πάμε να δούμε τι μαρτυρούν οι αριθμοί του Μαροκινού εξτρέμ

13 Συμμετοχές σε πρωτάθλημα (12) και Κύπελλο Ελλάδας9 Ματς στην βασική ενδεκάδα819 Λεπτά2 Γκολ1 Ασίστ1 Χαμένο πέναλτι

Αυτά είναι όσα έχει καταγράψει η στατιστική για λογαριασμό του Νόρντιν Άμραμπατ στα 13 παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε από Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Αργύρη Γιαννίκη.

Η αλήθεια είναι πως οι αριθμοί του Μαροκινού δεν προκαλούν έκρηξη ενθουσιασμού, όμως η πραγματικότητα που φανερώνει η παρουσία του μέσα στο γήπεδο είναι τελείως διαφορετική.

Ο Άμραμπατ είναι πολλές οι φορές που έχοντας έρθει από τον πάγκο πρόσφερε ζωντάνια στην ανάπτυξη της ΑΕΚ και φυσικά περισσότερες λύσεις στη δημιουργία, όπως πχ: στους αγώνες με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη όπου έπαιξε 22 λεπτά και έβγαλε μια ασίστ για το 2-2 του Αραούχο, το δεύτερο 45λεπτο με τον Ολυμπιακό όπου έδωσε έξτρα ώθηση στην Ένωση, το ματς στα Γιάννινα όπου πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, αλλά και σ’ αυτό της Τρίπολης όπου έδωσε τα πάντα μέσα σε ένα βροχερό και βαρύ τερέν.

Όποτε και αν έχει αποφασίσει ο προπονητής της ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει τον Άμραμπατ θα πάρει πράγματα απ’ αυτόν. Μπορεί να μην είναι πάντα γκολ ή ασίστ, αλλά θα είναι σίγουρα στοιχεία που έχει ανάγκη μια ομάδα, όπως ενέργεια, ταχύτητα, έμπνευση, ώθηση και πολλά άλλα.

Άρα στο τέλος της μέρας και με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα από τον Νόρντιν Άραμπατ, είναι όντως ένας “Game Changer” για την ΑΕΚ που μπορεί να αποδειχθεί ακόμα πιο καθοριστικός στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα