ΑΕΚ: “Έφυγαν” πάνω από 25.000 εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Η μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο για να βρεθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναγκάζει την ΑΕΚ ν΄ανοίξει εκδοτήριο τη Δευτέρα προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να προμηθευτεί το “μαγικό” χαρτάκι!

Ήδη πάνω από 25.000 φίλοι της ΑΕΚ έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ, μια εβδομάδα πριν

το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Για πρώτη φορά στην μετά covid εποχή, εκτός από το ηλεκτρονικό εισιτήριο θ΄ανοίξει και εκδοτήριο για να εξυπηρετήσει τους φίλους της ΑΕΚ!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από αύριο Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα λειτουργεί -εκτός από την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- και το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17.00!

Επισημαίνεται ότι την Κυριακή, ημέρα του ντέρμπι το εκδοτήριο θα κλείσει στις 16.30, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα λόγω της σχετικής διάταξης της ΚΥΑ.

Ταυτόχρονα λειτουργεί ήδη το ηλεκτρονικό εισιτήριο για το μέσω του aekfc.gr, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111

Keywords
Τυχαία Θέματα